Melacs har anställt Danny Walsh som Sales Executive

Melacs har anställt Danny Walsh i rollen som Sales Executive

Melacs har anställt Danny Walsh som Sales Executive. Danny tillträder sin roll från och med 2:a maj. 

– Det är med stor glädje vi välkomnar Danny till Melacs. Melacs är i en expansiv fas och med Danny i spetsen kommer företagets säljorganisation att stärkas. Han är en mycket driven person med väldigt goda kommunikativa och relationsbyggande färdigheter, precis vad vi letat efter, säger Stefan Larsson-Mastonstråle på Melacs.
 
– Melacs är i mina ögon ett av Sveriges mest intressanta bolag inom kraftelektronik som hanterar förnyelsebar energi från sol- och vindkraft, att få vara delaktig känns både smickrande och spännande. Jag ser fram emot att möta såväl befintliga som nya kunder och introducera nya affärsrelationer, säger Danny Walsh, nytillträdd Sales Executive på Melacs.

Danny Walsh tog examen med en honors degree i produktionsdesign och innovation från University of Wales, och fick sedan möjligheten att resa världen runt och arbeta med försäljning och affärsutveckling för World of TUI-gruppen. Detta resulterade i att starta eget företag inom managementkonsultation, utveckling och säljcoachning. Under denna tid träffade Danny Stefan Larsson-Mastontråle och gick med i Stefans verksamhet för att hjälpa honom att bygga ett internationellt försäljnings- och distributionsnätverk för hans innovativa förnybara energilösningar. Efter några år i annat är nu Danny tillbaka och med engagemang och fokus bygga distribution för Melacs kraftelektronik och solcellspaneler och allt annat som behövs för ett hållbart energisystem.

För kontakt med Danny maila till: danny.walsh@melacs.com